Blog

Uw interieur is een verlengstuk van uw persoonlijke stijl en identiteit.

Als een interieur wordt aangepakt, en daarbij het schilderwerk ook wordt uitgevoerd, valt me op dat de schilder te weinig betrokken wordt in het bedenken van de kleuren en producten. Een gemiste kans!

Steeds meer mensen laten hun interieur bedenken of bedenken ze zelf. En wat me daar weer mee op valt is dat het altijd een bestaande trend of idee volgt. Meestal niet iets wat de mensen zelf helemaal geweldig vinden. Ik zie vaak geen echte persoonlijke elementen die heel goed uit pakken.

U herkent dit vast wel, U wilt van een bepaalde stijl af en gaat op pad naar de bouwmarkt en komt terug met kleurenstaaltjes en testers. Gaat lekker aan de bak of laat het doen, en komt erachter dat het eigenlijk meer van hetzelfde is, of helemaal doorgeslagen naar een andere stijl. Helemaal niet verkeerd, maar wij helpen u graag een stap verder!

Uw interieur draagt bij aan uw woongeluk.

Uw interieur moet zijn zoals u bent! Kleuren die bij u passen. En daarom kijken we samen wat u mooi vind en maken we samen een gewaagd kleuren plan waar u achter staat. U weet het beste wat u mooi vindt en wij hebben de ervaring en kennis voor de juiste toepassing daarvan. Samen sturen we naar het juiste resultaat.

Er mist vaak een schakel tussen de bedenker, opdrachtgever en schilder.
Hierdoor is de communicatie niet optimaal en zijn bijvoorbeeld kleine wijzigingen omslachtig. Dit komt het eindresultaat niet ten goede.

Zo pakken wij het aan

Als wij samen de bedenkers zijn en wij ook de uitvoerders, dan kunnen we kleine wijzigingen snel uitvoeren! Ook hebben wij de product kennis en weten wij precies wat wel en niet kan. Meerdere keren heb ik beslissingen in een interieur gezien, die niet goed uitpakte. Deze waren vaak het gevolg waren van een onvoldoende product kennis en toepassing.

Wilt u bijvoorbeeld alles wit en 1 wand in een kleur, wij adviseren misschien een hele hoek in die kleur, of wellicht de hele woonkamer in een tint daar van. Een mat product of toch glimmend?  Wij moedigen aan om dingen vaak wel te doen, die misschien niet helemaal uit het boekje zijn. De perfecte kleur voor de juiste sfeer in uw woning.

Wij willen uw interieur een verlengstuk maken van uw persoonlijke stijl en identiteit, want dan woon je pas echt naar je zin!

Andere artikelen

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies?

Neem gerust contact met ons op, we adviseren u graag!